Dini`s Serendipity
HOME ABOUT STUFF ARTWORK FOLLOW DASHBOARD



© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Image from . Big Helped from o o o o o. Full edit templete by Nurhuda Dini
Best View at GOOGLE CHROME!
eleven days done
Monday, 8 August 2016 | 0 inspirit [s]


alhamdulillah selamat maju jaya kepada kawan-kawan semua yang dapat result upu harini. alhamdulillah ada juga geng masuk UMP dan dapat course sama dengan iteww.. apapun goodlucklah ye perah otak untuk chemical. kalau nak cakap susah or senang tak course tu, I cannot give an accurat answer sebab belajar takada yang senang even kerja pun susah sekarang. so appreciate what you get becuase you deserve it dan jangan cepat mengalah okay. belum cuba belum tahu.

recently, sebelas hari yang lepas aku kerja dekat pestabukuselangor di shah alam convention center (SACC) selama sebelas hari. its actually my first time working. alhamdulillah semua berjalan lancar , kerja okay walaupun first time agak awkward sebab tak tahu nak buat apa tapi dah lama-lama tu biasa sendiri. it good for you all kalau nak tambah experience berkerja dan kenal dengan ramai orang, salah satunya boleh bekerja dalam event macam ni. yes memang penat sebab kerja dari 10 pagi hingga 10 malam dan dalam sebelas hari tu memang pukul 11 selalunya baru sampai rumah . balik untuk tidur je tapi memang best sebab dapat kenal dengan ramai orang. yang kerja dekat situ semuanya peramah dan kuat menyakat. huhu mentang-mentang I`m the only one yang menjual makanan dan almost everyday kerja sesorang jaga booth.

apapun terima kasih banyak-banyak makcikpakcikabangkakakadik dan semua yang sudi berkenalan dan semoga kita jumpa lagi next year. rasa macam nak join pula next year. hihi