Dini`s Serendipity
HOME ABOUT STUFF ARTWORK FOLLOW DASHBOARD

19 | CE | UMPahang.
Beautiful things need some time and patience to achieve it.

Status Updated
Allah`s plan is better than us




© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Image from . Big Helped from o o o o o. Full edit templete by Nurhuda Dini
Best View at GOOGLE CHROME!
hectic week
Friday, 6 May 2016 | 0 inspirit [s]



assalamualaikum yuhu anyeong :)

dah lamakan kita tak bersembang berbual berkongsi cerita. hahaha actually busy banyak. maklumlah nak habis dah sem 2 berbaki lagi 3 minggu so faham-faham jelah macam benda kena settlekan. dengan kemnya, assignment, test , assessment and quiz bagai nak rak. so far belajar as engineering is SO TOUGH . I repeat again it SO TOUGH. jadi jika anda seorang yang tidak kuat silalah tabahkan hati itu bila dapat course engineering ye.

mungkin nanti anda tiada masa untuk bercinta. haha bagi pandangan akulah sebab aku ni jenis yang busy memanjang je dengan buku sebab orang kata student chemical ni mostly with their books. haha tapi tengok ada je yang boleh berkepit rasa maybe dieorang boleh bagi commitment to both but not me. haha I`m tired enough. 

and the bad news next sem kena duduk luar dah sebab merit pun takdelah tinggi mana. rumah sewa alhamdulillah setelah berapa bulan mencari akhirnya jumpa jugak. tak sabar nak merasa life as outsider student. yeah it a bit difficult sebab kau kena bawa transport sendiri but doakan saya boleh bawa kereta dengan berani ye in sha allah demi housemates saya semua. muah muah sikit. hehe