Dini`s Serendipity
HOME ABOUT STUFF ARTWORK FOLLOW DASHBOARD

19 | CE | UMPahang.
Beautiful things need some time and patience to achieve it.

Status Updated
Allah`s plan is better than us




© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Image from . Big Helped from o o o o o. Full edit templete by Nurhuda Dini
Best View at GOOGLE CHROME!
100 posts.
Thursday, 7 April 2016 | 0 inspirit [s]




terima kasih terima kasih daun keladi. hehe tak sangka dah 100 post dalam blog ni . actually taknak cerita banyak tapi just nak bagitahu janganlah memperbodohkan diri anda untuk mencium ketiak pakwe and yang belum tentu jodoh anda. kenapalah nak jadikan benda tu sebagai relationship goal. Ya Allah dunia akhir zaman sebegini rupa ye. haih ketiak sendiri ada cukuplah kau nak cium puas-puas tok sah gedik sana sini nak menggatai. and lagi satu saya nak bagitahu Malaysia ni panas angat-angatkan so banyakkan minum air supaya tekak tak kering and kurangkan minum air sejuk ye..