Dini`s Serendipity
HOME ABOUT STUFF ARTWORK FOLLOW DASHBOARD

19 | CE | UMPahang.
Beautiful things need some time and patience to achieve it.

Status Updated
Allah`s plan is better than us




© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Image from . Big Helped from o o o o o. Full edit templete by Nurhuda Dini
Best View at GOOGLE CHROME!
Study week
Saturday, 28 May 2016 | 0 inspirit [s]




assalamualaikum and anyeong :)


alhamdulillah ada juga sedikit masa nak updated blog. takada banyak benda sebenarnya nak cerita but saja nak kerapkan updated blog. alhamdulillah haritu contest menang . terima kasih kepada penganjur sebab pilih saya yang tak seberapa ni. memandangkan sekarang UMP tengah study week selama seminggu so taksalah mengupdatedkan blog ni sekejap since I will face my final next week on the first Ramadhan. cerita pasal Ramadhan yeah this year dah masuk 2 tahun berpuasa tanpa family and berpuasa dekat UMP. hehe yeah as a student itu benda biasalahkan and maybe most of us will experienced it tapi it a bit challenge lagi - lagi untuk bangun subuh. kalau berpuasa dekat rumah, selalunya my mum yang akan kejutkan sahur untuk masak sesama but in hostel yeah you have to survive sendiri. kekadang tu terlajar sahur itu benda biasa tapi alhamdulillah perut tahan je.



final kali ni agak mencabar sebab paper pun semua paper yang killer subjects although it just 4 papers. untuk final sem 2 ni memang kena pulun habis memandangkan carry mark pun ke laut . hahaha taktahulah nak survive macam mana. well maybe some of you tak kesah carry mark but actually carry mark will help you a lot if your final tak berapa okay. yang penting kena pandaikan balancekan peratus tu. hehe apapun goodluck to all umpian for final next week. all the best and bi taufiq wannajah. It just left 2 sems and I`m will be in industrial training for 6 months. can`t wait. May Allah ease everything in sha allah.