Dini`s Serendipity
HOME ABOUT STUFF ARTWORK FOLLOW DASHBOARD

19 | CE | UMPahang.
Beautiful things need some time and patience to achieve it.

Status Updated
Allah`s plan is better than us




© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Image from . Big Helped from o o o o o. Full edit templete by Nurhuda Dini
Best View at GOOGLE CHROME!
ugly duckling series
Saturday, 7 May 2016 | 0 inspirit [s]

Assalamualaikum and anyeong ~



            Bila korang dah addicted dengan satu cerita tu and pelakon dia sekali mesti korang akan cari cerita yang pelakon tu berlakon right. Untuk buat session fangirling tengah malam bersama roommate. Al kisahnya mula-mula aku ni terstalklah Instagram ramyunkdrama dekat insta. Mulanya nak tengok latest kdrama untuk ditonton sebab bosan takdak cerita menarik selepas DOTS habis. Then terjumpa satu lakorn drama ni. Kepada yang taktahu lakorn tu apa . meh sini nak habaq sikit. Lakorn tu dipendekkan untuk Thailand drama and lakorn ni mostly just short drama tak sampai 20 episode pun and pelakonnya mostly famous and hot as you can see it will always repeat the same actor and actress.


           The point is aku tertarik nak tengok cerita tu then terus cari dekat youtube untuk tengok bersama eng sub. Hehe and yeah I`m finished watch it in just one day. Haha guess what lakorn drama Ugly Duckling Series and series paling aku suka of course perfect match sebab P`Suea sangatlah charming.. actually drama ni dah lama keluar since 2015 tapi yeah aku baru tahu and baru tengok. Thumbs up bagi full bintang untuk cerita ni.

            Dipendekkan kisah drama ni ada 4 series which is played by different heros and heroins for each series.

perfect match



pity girl



Don`t



boys paradise





           so I`m so recommend korang untuk tengok drama ni cause it really loving especially perfect match series sebab yeah again P`suea comel. Actually hero dia tu yang attractive sangat si Push Dj. Hahaha tak kenal silalah google je and I`m going to make one entry bout him I`m guess so kalua rajinlah ye. Sekarang still mencari lagi drama yang dia berlakon sebab for me he too attractive and charming. Hehe happy watching guys drama ni.

push DJ so cuteee :)