Dini`s Serendipity
HOME ABOUT STUFF ARTWORK FOLLOW DASHBOARD



© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Image from . Big Helped from o o o o o. Full edit templete by Nurhuda Dini
Best View at GOOGLE CHROME!
setelah..
Friday, 9 December 2016 | 0 inspirit [s]





dah lama rupanya tak tertype dekat blog ni. actually memandangkan sekarang tengah 2 minggu sebelum final so adalah sikit masa nak updated blog ni. so hai kepada kalian-kalian yang mungkin tengah baca entry ini dan semoga anda semua berada dalam keadaan yang sihat dan sejahtera. sekarang orang ni rasa nak balik rumah memandangkan minggu depan cuma ada kelas hari selasa pagi dan jumaat petang tapi apakah daya bila mak tak bagi balik so kita kena turuti jelah. 

so sekarang ni basically i tengah sem 3 tapi kalau campur dengan short sem dah masuk sem 4 lah kiranya so ada baki satu lagi sem sebelum intern bulan 7 next year. takpayah cakaplah semester ni sangatlah jadual packed dengan bermacam aktiviti kelab dan kolej kediaman lagi. ada je plan hujung minggu dan nampaklah tahun ni aktif sikit berbanding semester-semester lepas. hihi kalau bercerita pasal intern pula, memang tak decide dekat mana tempat nak intern tapi in sha allah kalau ada rezeki intern dekat tempat ayah je. hehe adalah chance sikit takpayah bawa kereta jauh-jauh.

doakan segalah urusan saya dan kawan-kawan saya untuk final akan datang lagi 2 minggu ni. ada 6 paper untuk final dan 4 daripadanya subjek killer dan 2 daripadanya subjek membaca. hukhuk