Dini`s Serendipity
HOME ABOUT STUFF ARTWORK FOLLOW DASHBOARD

19 | CE | UMPahang.
Beautiful things need some time and patience to achieve it.

Status Updated
Allah`s plan is better than us




© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Image from . Big Helped from o o o o o. Full edit templete by Nurhuda Dini
Best View at GOOGLE CHROME!
Pengumuman
Monday, 27 February 2012 | 0 inspirit [s]



Anyeong , Assalamualaikum and selamat sejahtera .
Today huda nak memaklumkan bahawa blog huda akan direhatkan for a while sebab bulan 3 nie huda nak exam setara 1 so nak concentrated . tak mau main-main dah cause nak ambik point untuk PMR nanti and more thing huda sekeluarga nak pergi menunaikan Umrah . 


Ya Allah excitednya huda sebab dipilih oleh Ilahi dapat berkunjung ke rumahNya dah huda berharap dapat menyucikan jiwa dan rohani . ramainya yang membawa pesan dan insyallah to all my friends huda doakan korang semua Berjaya dengan keputusan cemerlang for PMR nanti . tak mau sedih-sedih taw . huda just pergi for a while and especially to my besties  Fana , takcare of yourself and tak mau mms kalau rindu tapi give me a hug when I return home safetly and good luck to 3 Budi for exam setara 1 nie..

kepada yang kirim cenderamata tu especially lisha,fana,fiqa,nafiz,asyraf and lain-lain insyallah huda beli kalau berkesempatan . Doakan huda selamat pergi dan selamat balik okey .. tarikh that my family pick is 7 – 22 Mac and huda dapt pergi Spain . minggu depan huda dah berangkat and minggu nie my family start packing . rasanya sekejap je masa berlalu . kang tup tup tup tup dah PMR . OMG huda tak ready lagi..huhuhu . kan best kalau dapat stopwatch macam Harry punya . ciluk satu boleh tak .