Dini`s Serendipity
HOME ABOUT STUFF ARTWORK FOLLOW DASHBOARD

19 | CE | UMPahang.
Beautiful things need some time and patience to achieve it.

Status Updated
Allah`s plan is better than us




© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Image from . Big Helped from o o o o o. Full edit templete by Nurhuda Dini
Best View at GOOGLE CHROME!
Perasaan
Monday, 20 February 2012 | 0 inspirit [s]




 

Rasanya bila kehilangan boyfriend tu macam takde guna lagi hidup rite..hahaha..siapa yang kata macam tu memang silap lerh..semua orang pasti pernah couple and pernah dilukai rite..sebenarnya dari situlah kita dapat pengajaran dan iktibar yang laki yang kita saying separuh mati tu sebenarnya bukan jodoh kita apatah lagi dia memang bukan lelaki yang sesuai untuk kita semua..

Buat apa buang air mata menangis semata-mata kerana lelaki yang tak pandai nak menghargai perempuan..terus terang Huda cakap yang lelaki sekarang nie semuanya hipokrit tapi untuk lelaki perempuan yang hipokrit..whatever larh..Pada pendapat huda sekarang nie memang susah nak cari lelaki yang perfect dan memenuhi citarasa masing-masing rite..yang ada sekarang nie pon just permainkan perasaan orang je..dieorang ingat perempuan takde perasaan ke..dasar lelaki..Huda tak faham kenapalah lelaki zaman sekarang perangai dieorang macam tu..If you want to have fun with girls tolonglah jangan mainkan perasaan orang..just do the other ways..kiteorang bukn sampah yang bila korang nak korang ambik and then bila taknak korang buang macam sampah jerh..senang rite tapi bagi perempuan macam siot je laki tu..die ingat perempuan takde maruah and perasaan ke..

Lepas break jerh terus mintak couple dengan orang lain..senangnya laki zaman sekarang..memang hidung belang betul..tapi ada certain lelaki perangai dieorang tak macam nie.depends on pergaulan korang lerh..If you choose a good friend then your attitude automatic will be good and that guy mesti pandai nak hargai seseorang itu terutamanya perasaan dieorang rite ..

If we know man better so kita mesti fikir dieorang tak teruk sangat tapi bagi huda 50/50..hihihi sebab huda tak rapat sangat dengan laki walaupun ramai kawan laki tapi yang pasti dieorang actually baik and caring tapi entahlah kenapa dieorang boleh jadi macam tu..pelik bin hairan betul..kita doakan sahaja dieorang semua berubah..Allah takkan menciptakan Hawa melainkan untuk nabi Adam..

Semua yang huda taip nie berdasarkan pengalaman huda..huda pon pernah kecewa and dikecewai tapi nak buat macam mana takde jodoh tapi yang satu huda pasti Allah sudah menyediakan seorang lelaki/perempuan untuk umatnya just umatnya kena berusaha untuk memperolehnya  . pendek kata kalau korang banyak kali break tu means he/she not for you tapi maybe ade someone yang lebih perfect dari dia untuk you all .

#Nota kaki :
 huda mintak maaf if korang terasa dengan apa yang huda taip tapi nie semua pandangan dan pengalaman huda..maybe pengalaman huda and korang lain so huda mintak maaf if korang terasa ..