Dini`s Serendipity
HOME ABOUT STUFF ARTWORK FOLLOW DASHBOARD

19 | CE | UMPahang.
Beautiful things need some time and patience to achieve it.

Status Updated
Allah`s plan is better than us




© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Image from . Big Helped from o o o o o. Full edit templete by Nurhuda Dini
Best View at GOOGLE CHROME!
Tukar kulit
Wednesday, 8 February 2012 | 0 inspirit [s]



Anyeong ..
Templetes finally huda dah tukar . rasa macam semak je templeted tu . nanti huda nak tukar lagi just wait okey . thank to Amni sebab tolong huda tadi . internet punya pasal sabar jela . line internet macam siput je and gerenti siput menang dari line internet huda ni . esok huda balik kampung . perasaan teruja + excited + happy 3 in 1 siap and tak sabar nak pergi padang besar beli seluar tracksuit for PJ . so selama 3 hari 2 malam huda tak facebooking,blogging and twittering sebab dekat kampung mana ada computer . packing barang belum lagi . asyik sibuk online je nak kemas apa jadahnya kalau macam nie . 

saya rindu awak like a damn song you know that . kita rindu nak tengok muka awak and want to say I miss and love you like a love song . nasib baik malam nie awak online . saya nak lepas rindu for a moment  . cehhh ayat tak boleh bla .. hahaha .. tipu jelah . huda mana ada pakwe/boyfriend malas nak cari and malas nak layan . jual mahal sikit and jangan jual mahal sangat nanti pokai orang taknak padan muka :P ..

smart bebenor ayat diatas tu .. kalau orang falling in love memang wajib guna ayat tu . huda pon pernah guna ayat tu dulu and that`s why huda kasi ayat tu frre punya . takde ciluk-ciluk ..