Dini`s Serendipity
HOME ABOUT STUFF ARTWORK FOLLOW DASHBOARD

19 | CE | UMPahang.
Beautiful things need some time and patience to achieve it.

Status Updated
Allah`s plan is better than us




© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Image from . Big Helped from o o o o o. Full edit templete by Nurhuda Dini
Best View at GOOGLE CHROME!
No Tittles
Tuesday, 21 February 2012 | 0 inspirit [s]




Anyeong , Assalamualaikum dan selamat sejahtera .
actually huda tak tahu nak cakap pasal apa so huda bubuh No Tittles abis cerita . ada satu cerita nak bagitaw nie . sat dengar naa . Finally huda jumpa jugak code for ketepikan About me huda sebab sebelum nie huda punya about me ketengah . thank to one skin nie sebab dia letak code tu .
this are the code  > 
<div dir="ltr" style="text-align: left;" trbidi="on">
yang berbold tu boleh tukar kepada right , center or left .

back to the topic . hari nie huda jadi cikgu tulis dekat whiteboard . nervous waktu cikgu panggil pergi depan and tulis at whiteboard tapi tak bantah . just do it and alhamdullilah takde sapa komen psal huda punya tulisan . good students betul 3budi nie .

time rehat ada lah satu PRS percubaan nie call my name for sign and huda pon sign jelah . then waktu nak lalu terpandang my ex and kebetulan dia pon pandang kita and huda pon apa lagi lari pecut lerh and time habis rehat bertembung dengan dia and the geng dekat dewan and he staring at me once again tapi huda tak pandang pon . just buat bodoh je tapi farhana selalu kenakan kita . malu tahu tak -,- . nak cover line time tu sumpah tak boleh .

#Nota kaki : why my followers tak naik-naik nie -,-